İlkadım Anaokulu

WEB https://ilkadimanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Uluçınar Cad. No 5 Yahya Kaptan İzmit/KOCAELİ
VİZYON : Akademik, kültürel ve sosyal alanlarda çağdaş bir eğitim anlayışı doğrultusunda ülke çapında ve uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Geleceğe ilk adımı atan çocuklarımız için çok yönlü eğitim ortamları sunarak çocuklarımızın bireysel zenginliklerinin farkına varmalarını sağlamak, güvenilir saygı ve sevgi temeline dayalı seçkin bir ortamda, okul aile işbirliği içinde modern ve pozitif düşünebilen milli ve manevi değerlere sahip çıkan ,hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş lider bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2023 Yılı Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Konulu Resim Yarışması İl Birinciliği (Güneş ARSLAN) 2023 Yılı Veliler Arası Öğretmenler Günü Anı Yarışması İl Üçüncülüğü (Merve ALKAN) 2023-2024 e-Twinning Okuluyuz.

Öğretim Şekli :Sabahçı ve Öğlenci olmak üzere yarım gün eğitim verilmektedir.
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis : Servisimiz yoktur.
Ulaşım : Toplu taşıma Otobüs- 126- 138- 118- Yahya Kaptan Araçları 7. durak Tramway Yahyakaptan Durağı
Yerleşim Yeri : Yahya Kaptan Mahallesi Uluçınar Cad. No:5
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 3km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Bahçemizde Yeşeren Hayaller, Oyun Her Yerde , Minik Bir Steam ,Elim Sende Stem Nerde? eTwinning Projeleri. Bu Deneyi Ben Yaptım Projesi , Haftanın Yıldızı Projesi.